The Season Of The Witch Begins with WE DON'T KILL SPIDERS #1 This July Scout Comics/Black Caravan

The Season Of The Witch Begins with WE DON'T KILL SPIDERS #1 This July Scout Comics/Black Caravan

LOGLINE:

A FAITHLESS WARRIOR AND A NECROMANTIC WITCH TEAM UP TO SOLVE A SERIAL MURDER IN THE EARLY VIKING AGE.


SYNOPSIS:

FROM THE BLACK CARAVAN IMPRINT: IN THE EARLY VIKING AGE, A FAITHLESS NORSEMAN DETECTIVE IS SUMMONED TO A SCANDINAVIAN HAMLET WHERE A SERIES OF MURDERS HAVE OCCURRED. DISCOVERING THE DARK AND BLOODY HISTORY OF THE VILLAGE HE INVESTIGATES THE LOCAL OUTCAST, A NECROMANTIC WITCH WHO BRINGS HIS ATHEISTIC VALUES INTO QUESTION. DETERMINED TO PREVENT FURTHER HOMICIDES THE TWO BAND TOGETHER TO DISCOVER THE IDENTITY OF A SERIAL KILLER. 


CREATORS:

WRITTEN, DRAWN, & COLORED BY JOSEPH SCHMALKE

 


QUOTE FROM CREATOR JOSEPH SCHMALKE:

"WE DON'T KILL SPIDER IS A VERY PERSONAL PROJECT FOR ME AND IT TOOK ABOUT THREE YEARS TO DEVELOP. IT'S BEEN A FEW YEARS SINCE I HAVE WORKED SOLO ON A BOOK AND I WANTED TO DO ALL THE ARTWORK AND WRITING MYSELF.  AT IT’S ROOT “WE DON’T KILL SPIDERS” IS A TRUE CRIME STORY WITH SUPERNATURAL ELEMENTS. THIS TOUCHES ON MY LOVE OF THE NOIRE CRIME DRAMAS, SERIAL KILLER DOCUMENTARIES, NECROMANCERS, AND BATTLE AXES TO THE SKULL."


(W) Joseph Schmalke (A/CA) Joseph Schmalke
 

Black Caravan Imprint: In the early Viking Age, a faithless Norseman detective is summoned to a Scandinavian hamlet where a series of murders have occurred. Discovering the dark and bloody history of the village he investigates the local outcast, a necromantic witch who brings his atheistic values into question. Determined to prevent further homicides the two band together to discover the identity of a serial killer.

Share this post...
Previous post Next post